Lifestyle, My Work, Outfits

CLUSE watches

July 11, 2016

clusewatch8

I’m 28 and am only 3 months away from my 29th birthday. I can honestly say that I’m excited to start the last year of my 20s. I’m loving the woman I’m becoming and I’m loving the outlook on life I’ve been carving by collecting all of the ups and downs, learning about my weaknesses and recognising my strengths… I don’t know why is everybody making a big deal about 30s because I can’t wait for my 30s and all of the smarts and confidence that come with them.

Olen 28 vuotias ja 3 kuukauden päässä 29 vuotis synttäreistäni. Ja voin rehellisesti sanoa että olen innoissani siitä että viimeinen vuosi on alkamassa ennen kolmekyppisiäni. Rakastan sitä naista joksi minä olen muuttumassa. Ja rakastan sitä elämänkatsomusta jota olen veistämässä itselleni keräämällä ylä- ja alamäkiä matkallani. Opin ymmärtämään heikkouteni ja vahvuuteni… En oikeen ymmärrä sitä että miksi kaikki tekevät siitä niin suuren numeron että täyttää kolmekymmentä. Maltan tuskin odottaa sitä hetkeä ja sitä viisautta ja itsevarmuutta jonka se tuo mukanaan.

Each year that I get older, I find “liking” and accepting myself more and more. It def. took a long time to come to the terms to being happy with who I am and just be unapologetically myself, at all times. I used to be a crowd pleaser, I used to be everything to everybody, but the older I’ve grown, the more I have let my true self finally come out on the surface and while I have learned so much about myself, I have simultaneously started to see the world around me in a different, better and more meaningful way.

Joka vuosi kun vanhenen huomaan “tykkääväni” ja hyväksyväni itseni yhä enemmän ja enemmän. Se todellakin otti pitkän ajan oppia olemaan iloinen siitä että kuka minä olen. Ja olla anteeksipyytelemättä oma itseni, kaikkina hetkinä. Olin ennen kaikkien miellyttäjä ja olin kaikkea aina kaikille. Mutta mitä vanhemmaksi olen kasvanut sitä enemmän olen antanut oman itseni tulla pintaan. Ja kun olen oppinut niin paljon uutta itsestäni, olen saman aikaan alkanut näkemään ympärillä olevaa maailmaa erilasemmassa, paremmassa ja merkittävemmässä valossa.

clusewatch6

clusewatch5

While I have realised that I’m a person who wears “many hats” and can juggle many things and roles at once, in day-to-day life, I’m also all about simplicity, minimalism and finding beauty and happiness in the smallest of things.

Sillä aikaa kun olen huomannut että minä olen henkilö joka kyttää “monta hattua” ja osaan hoitaa monta asiaa ja roolia päivittäisessä elämässä. Kaipaan myös yksinkertaisuutta, minimalismia ja onnellisuutta pienimuotoisesti elämääni.

Having less and needing less has been my motto which has helped me not just to clean out my life of negativity and how to pick my “fights”, but it has also helped me to clean out my home and closet of tons of unnecessary things. Keeping my home and closet as much feng shui as possible has brought my mind more peace and clarity too. I’m more inspired, productive and happier.

Se että on vähän ja kaipaa vähemmän asioita on tullut nykyään minun mottoni. Ja se on auttanut minua siivoamaan elämääni negatiivisuudesta. Ja auttanut valitsemaan “taistoni”. Ja se on auttanut minua myös siivoamaan oman kotini ja kaappini ylimääräisistä tavaroista. Pitämällä kotini ja kaappini mahdollisimman feng shuina on myös tuonut mieleeni rauhan ja selkeyden. Olen enemmän inspiroitunut, tuottelias ja onnellinen.

If we just talk about my closet situation, I have donated, threw out or sold lots of belongings in a past year or so, but some pieces are such staples and a “must haves” in every girls’ closet that I will never get rid of or get bored by wearing them. As in clothes, same works for my accessories, I have narrowed down to only few pieces of jewelery which I love and will wear over and over again. Quality over quantity!

Jos puhumme vain minun vaatekaapin tilanteesta. Olen lahjoittanut, heittänyt pois tai myynyt paljon tavaroitani viimeisen vuoden aikana. Mutta jotkut vaatteet tai tavarat ovat niin perustarvikkeita tai “pakko omistaa” joka tytön vaatekaapissa että en ikinä tule luopumaan tai tule kyllästymään niihin. Niin kuin vaatteissa, sama pätee myös asusteisiin. Olen jättänyt itselleni vain muutamia koruja joita rakastan ja käytän yhä uudestaan ja uudestaan. Laatu korvaa määrän!

clusewatch2

This big clean out made me realise that I was missing one important staple in my accessories box and that was a watch! If you’ve been reading my blog for a while and have payed attention to my outfit posts, I never wear watch in any of them. I had only two watches so far in my life and they both ended up missing, first one got swallowed up by a “black hole” at home and 2nd one was a misfortunate loss on one of my summer holidays. After that I was on a self proclaimed watch ban and didn’t even think of buying or wearing another one until I saw CLUSE watches and completely fell in love with them.

Tämän siivoamisen myötä olen huomannut että minun asuste laatikosta puuttui yksi olennainen perustarvike, ja se oli rannekello! Jos olet lukenut minun blogiani jo jonkin aikaa, ja olet kiinnittänyt huomiota minun vaatekerta kuviin. En ikinä pidä kelloa yhdessäkään niistä. Olen tähän asti omistanut ainoastaan kaksi kelloa minun elämässäni. Mutta ne ovat molemmat hävinneet. Ensimmäinen hävisi johonkin “mustaan aukkoon” kotona. Ja toinen hävisi ikäväkseni jonkun kesäloman aikana. Sen jälkeen päätin julistaa itselleni kello kiellon. Enkä edes enää ikinä ajatellut ostaa tai käyttää kelloa, ennen kuin törmäsin CLUSE KELLOIHIN. Ja rakastuin niihin palavasti.

clusewatch

Every single watch was just perfect for me, so elegant, minimalistic and simply beautiful! That’s when I knew that it’s time to get myself a new watch. Third time is the charm, right?! 🙂

Jokainen kello oli täydellinen minulle. Niin aistikas, minimalistinen, ja puhtaasti kaunis! Ja se oli se hetki jolloin minulle selvisi, että minun on pakko hankkia itselleni uusi kello. Kolmas kerta toden sanoo, eikö?!

clusewatch7

I was so happy to receive my CLUSE watch in the post last week, I couldn’t wait to put it on. I loved my watch instantly and I almost don’t want to take it off when I go to bed at night. 😀 All of the Cluse watches are produced with attention and care, strongly focusing on materials and quality control. I can’t praise them enough, it’s a real breakthrough for me and I have def. found my match! This watch is a keeper and I can strongly recommend it to everybody. Cluse watches are also very specific in a way that just by buying one watch, you will never get bored by it, because you can buy an extra set of watch straps and change them however and whenever you like! It’s so easy and just by two clicks, you got yourself a whole new watch.

Olin niin onnellinen kun sain minun CLUSE kellon postissa viime viikolla. Ja tuskin maltoin laittaa sitä heti käteeni. Rakastuin minun uuteen kellooni heti. Enkä melkein malttanut ottaa sitä pois kädestäni, kun menin illalla sänkyyn. Kaikki Cluse kellot on valmistettu tarkkaavaisuudella ja huolella. Keskittymällä materiaaleihin ja laadun tarkkailuun. En voi kehua niitä tarpeeksi sillä ne ovat minulle läpimurto. Ja olen vihdoinkin löytänyt itselleni sopivan! Ja tämä kello loistava ja voi kernaasti suositella sitä jokaiselle. CLUSE kello ovat siinä mielessä erityisiä, että niihin ei kyllästy koskaan. Sillä voit ostaa kellon mukana lisä kellon rannekkeita. Ja vaihtaa niitä itse oman mielen mukaan. Se on niin helppoa. Sillä vain kahdella klikkauksella, saat itsellesi uuden kellon.

clusewatch12

clusewatch4

I have decided to get a gold watch with gold mesh straps and an extra pair of black straps. This way I get the maximum use of my Cluse watch, I can use the black leather straps during daytime and change to gold ones for a night out or a more dressier event.

Check out CLUSE watches store ( they ship worldwide ) and get to feel fabulous as I do while wearing my watch. I feel empowered, sophisticated and stylish!

Olen päättänyt hankkia kultaisen kellon kultaisella rannekkeella ja lisä mustan rannekkeen. Tällä tavoin saan kellostani kaiken irti. Voin käyttää mustaa ranneketta päivisin. Ja vaihtaa kultaiseen rannekkeeseen, silloin kuin lähden illalla ulos. Tai kun haluan pukeutua tyylikkäämmin, johonkin tapahtumaan.

Tsekkaa CLUSE kellokauppa (he toimittavat maailmanlaajuisesti) Ja tunne itsesi tarunhohtoiseksi. Saman lailla kuin minä, silloin kun käytän kelloani. Tunnen silloin itseni voimakkaaksi, hienostuneeksi ja tyylikkääksi.

*This post has been made in collaboration with CLUSE Finland. All of the opinions are solely mine.

*Thank you to Mr. Jarmo for making this collaboration happen.

*Photography by: Natali K. photography / L’art of fashion

You Might Also Like

56 Comments

 • Reply M July 11, 2016 at 8:19 AM

  Wow, love the outfit, you look straight out of a Ralph Lauren ad! And advance happy happy birthday!

  Love,
  M
  The Flower Duet

 • Reply portiastylebook July 11, 2016 at 8:29 AM

  So elegant! You really have great style!

  https://www.portiastylebook.com

 • Reply Tatjana July 11, 2016 at 9:30 AM

  Happy advanced birthday to you Natalia!
  Thank you for the inspiration. I’ve been looking for a good not overpriced watch myself. Definitely I will have a look at CLUSE.
  Cheers,
  T.
  https://tbymallano.wordpress.com/

 • Reply Violette July 11, 2016 at 9:31 AM

  Beautiful watch! I also love your sunglasses!

  https://violettedaily.com

 • Reply olia July 11, 2016 at 9:35 AM

  Beautiful!! Hope you’ll stop by my blog for the latest post!

  Love, Olia

 • Reply Mira July 11, 2016 at 9:47 AM

  Looks great!

  http://www.hotdecades.com

 • Reply Ella July 11, 2016 at 10:17 AM

  Love the outfit! Also great words, nice to hear that you’re not scared of aging but actually excited and happy about it 🙂

  x
  https://leopardella.blogspot.com

 • Reply Megan July 11, 2016 at 11:16 AM

  Couldn’t agree with you more! I am exactly the same age and every year I get a little bit closer to being completely comfortable being me. (p.s. that bag is adorable!)

  Megan
  http://www.dentonandlou.com

 • Reply vale July 11, 2016 at 11:46 AM

  Dearest Natali, I must follow your steps and do some major decluttering in my closet since I am a hoarder and I can hardly find something when I look for it…I feel I have to because it makes me anxious ! I love your style, always elegant even when it’s simple and it’s supposed to be casual, you have something that comes from your soul, a natural elegance and this is very rare. I love your look, the skirt is wonderful and that watch is a timeless piece, a classic you will be adapting to many outfits ! The pic of you with your sweet smile and no sunglasses is so beautiful…you truly are a princess, my friend ! Many kisses

  Fashion and Cookies – fashion and beauty blog

 • Reply Ivana July 11, 2016 at 12:43 PM

  Prekrasno mi izgledas… kao sa reklame za Ralph Lauren… ona bezvremenska elegancija!Divna si od glave do pete a satic je isto divan i bas odlicno ide uz ovu eleganciju! Prekrasna 🙂

 • Reply Sophie July 11, 2016 at 2:48 PM

  This look is so elegant, love your bag so much <3

  xoxo, Lastestbag – Best Bags 2016

 • Reply Nada July 11, 2016 at 2:52 PM

  Beautiful watches ! 🙂 I love accesories and watches are my favourite 🙂
  NEW POST : THE COLORFUL THOUGHTS

 • Reply Amy Arnold July 11, 2016 at 4:49 PM

  Love that pretty white skirt with your blue top! Cool watch too! I agree about accepting myself as I age. I’m grateful for that process.

  Amy Ann
  Straight A Style

 • Reply Ally Gradley July 11, 2016 at 5:27 PM

  I love this outfit! I’m completely in love with this skirt!

  xo Ally,
  http://www.gumbootglam.com

 • Reply mallory July 11, 2016 at 5:50 PM

  Love that watch!! And your glasses!

  mallory | https://www.the-drifter.com

 • Reply Matea July 11, 2016 at 6:16 PM

  Ljepoto moja, baš si mi elegantna na ovim fotkama! Jako mi se sviđaju sandalice i sat je savršen, ja ih inače obožavam i imam par omiljenih koje već godinama stalno nosim, ali također se ne mogu sjetiti da li sam ikad jedan od njih imala u outfit postu…smiješno 🙂 Želim ti sjajan tjedan!

 • Reply celyn July 11, 2016 at 6:48 PM

  great outfit, I really love your skirt! I’ve recently just turned thirty and honestly I don’t feel any different! I was so worried about that age stamp but I think life gets better with age! Advanced Happy Birthday!

 • Reply Shannon July 11, 2016 at 7:05 PM

  So gorgeous!!! In love with that skirt and those sandals are so fun!

  <3 Shannon
  Upbeat Soles

 • Reply hayley roderick July 11, 2016 at 7:52 PM

  Your pictures are amazing!! Loving your style:) xx, Hayley http://www.dailydoseofdarling.com

 • Reply Jenessa Sheffield July 11, 2016 at 9:21 PM

  so cute!!
  XO JNESS
  : JenessaSheffield.com

 • Reply Toks July 12, 2016 at 2:02 AM

  I love watches, especially big minimalistic ones. You look amazingly chic in this outfit. xoxoxo

  https://www.toksblog.com/

 • Reply Abby July 12, 2016 at 4:52 AM

  Love that watch! Sounds like a great brand – I need to check out their pieces!

  Abby | Life in the Fash Lane

 • Reply Linda Quinones July 12, 2016 at 5:07 AM

  This post is stunning! I love your little bag and it goes with your look perfectly.

  http://www.livelaughlinda.com

 • Reply Hadasah Love (Style to Love) July 12, 2016 at 5:53 AM

  I loved this post my dear, keep up the good work!!!!
  With love, Hadasah
  http://www.styletolove.com

 • Reply Kristen July 12, 2016 at 7:52 AM

  Exciting your bday is coming so soon! Love the look.

  http://www.stylewaxpoetic.com

 • Reply Cinzia Satta July 12, 2016 at 9:24 AM

  Great style! You are so elegant!
  xo
  Cinzia

  new post ” crochet barefoot sandals”
  http://www.callmeblondiebycinziasatta.com

 • Reply ivana split July 12, 2016 at 10:35 AM

  predivna ženstvena i elegantna kombinacija u koji se taj divni sat odlično uklopio. Suknja me oduševila, a i sandalice su divne. Jako mi se sviđaju fotografije, izgledaš lijepo i sofisticirano.

  Svaka čast na tome što si uspjela uvesti minimalizam u dom, ja moram napraviti isto, ali čekam da se preselim u novu kuću:) No, zapravo trebalo bi odmah početi jer skupljanje stvari je jedna loša navika, a nažalost nekako mi se dogodilo da sam je počela usvajati.

  • Reply natali karppinen July 13, 2016 at 5:01 PM

   Da, ja sam ista bila i bas mi se bilo tesko bilo cega “odreci” ali kad sam jednom pocela sve cistiti i izbacivati/ donirati, ne mogu ti objasniti koje sam olaksanje dozivjela! Kao nova osoba sam postala i sad stvarno promislim jedno 5 puta prije nego se odlucim nesto kupiti i donijeti doma. Jednako vrijedi i za robu.

   Puno ti hvala na divnim komplimentima, stvarno si me razveselila! 🙂

 • Reply Mónica Sors July 12, 2016 at 10:39 AM

  Very elegant, dear 😉
  xx
  Mónica Sors
  MES VOYAGES À PARIS
  NEW POST: CROCHET SUMMER LOOK

  • Reply natali karppinen July 13, 2016 at 4:41 PM

   Thank you dear Monica!

 • Reply CATARINA MORAIS July 12, 2016 at 1:15 PM

  Amazing! Love the clutch <3

  https://catmorais.blogspot.pt/

  • Reply natali karppinen July 13, 2016 at 4:41 PM

   Thank you Catarina !!!

 • Reply Darcy July 12, 2016 at 4:45 PM

  Looks like a beautiful watch!!
  http://www.amemoryofus.com

  • Reply natali karppinen July 13, 2016 at 4:39 PM

   Thank you Darcy, it is a very elegant, timeless watch. 🙂

 • Reply Tijana July 12, 2016 at 4:56 PM

  great post 🙂 have a nice day 🙂

  https://itsmetijana.blogspot.rs/

  • Reply natali karppinen July 13, 2016 at 4:38 PM

   Thank you Tijana !!

 • Reply yuka July 12, 2016 at 7:38 PM

  Love the way you styled this look! the midi skirt and blazer look so unexpected and so good together!

  http://www.prettyinleather.net

  • Reply natali karppinen July 13, 2016 at 4:38 PM

   Thanks so much! I’m very glad to read that you liked this outfit. 🙂

 • Reply Tessa July 12, 2016 at 10:07 PM

  love the watch but I love the outfit you styled even more. thanks for sharing

  xo Tessa | http://www.travelwheretonext.com

  • Reply natali karppinen July 13, 2016 at 4:37 PM

   Thanks so much Tessa, makes me happy to read this! 🙂

 • Reply Taylor Winkelmeyer July 13, 2016 at 5:18 AM

  Such a cute look. Love the watch. ♡
  ox Taylor | http://www.mycupofchic.com

  • Reply natali karppinen July 13, 2016 at 4:37 PM

   Thank you Taylor!!

 • Reply Heba July 13, 2016 at 5:21 AM

  I love these types of watches. They are so simple and elegant. I think it’s an interesting perspective about getting older. More people should adopt it because I think it’s great!

  Heba xx || The Heba

  • Reply natali karppinen July 13, 2016 at 4:37 PM

   Thank you Heba very much! I’m glad that you liked the post and as well the watch. 🙂

 • Reply Neha July 13, 2016 at 5:44 AM

  such a cute outfit! You look absolutely chic.

  -Neha
  LovePlayingDressup

  • Reply natali karppinen July 13, 2016 at 4:36 PM

   Thank you Neha!!

 • Reply lifestyle lodestar July 13, 2016 at 12:51 PM

  love the article, I’m addicted to watches too.
  https://lifestylelodestar.com

  • Reply natali karppinen July 13, 2016 at 4:36 PM

   Thank you! I’m totally in love with my watch. 🙂

 • Reply Liliana Ferreira July 13, 2016 at 4:28 PM

  Such beautiful pieces !
  love the watch and the skirt.

 • Reply Kerstin July 13, 2016 at 5:29 PM

  Gorgeous outfit! I adore the skirt. And the watch is super cute as well.

  Love, Kerstin
  https://www.missgetaway.com/

 • Reply Jo July 14, 2016 at 11:33 AM

  I have been away on holiday and now trying to catch up. First: you look lovely wearing that blue shirt and my favorite white skirt. You are looking remarkably well, Natali. Must be the de-cluttering is having health benefits. I am glad you love your watch. When I was growing up, I was taught that, if possible, we should own a well made pair of shoes and a Swiss made wristwatch. I have to confess that I have a few of each. A watch should be worn during the night’s too. Constant body heat will make it more accurate. X

 • Reply Gitta July 15, 2016 at 12:19 AM

  Nice post and really elegant and sophisticated look!

  x Gitta // http://www.gittawitzel.com

 • Reply Ivana July 16, 2016 at 10:07 PM

  Scandi cool:)…….

 • Reply Hadasah Love (Style to Love) July 17, 2016 at 5:10 PM

  I love your blog, thank you for sharing!
  xoxo, Hadasah
  http://www.styletolove.com

 • Reply Carolina August 2, 2016 at 12:59 PM

  Amazing post!!! I love this outfit!!!! Wow, you look absolutely chic!
  Kisses
  Carolina
  https://www.thesmartdressing.com/

 • Reply Rajan Mhatre September 26, 2022 at 11:12 AM

  Your content is really good. I have learned more things from your content. I am always searching online for articles that can help me. Looking forward to another great blog post.
  formal shirts with company logo

 • Leave a Reply