Lifestyle, My Work, Outfits

Patched up

July 18, 2016

patches6

Patches are very popular this season! I have seen denim, camo and bomber jackets in stores and online which have some really cute and cool patches on them. I simply couldn’t pass on getting this bomber jacket, mostly because of the patch on the back that says “dream”. Yes… I’m a dreamer… Patched up one!

Hihamerkit ovat tämän kauden trendi. Olen nähnyt vaatekaupoissa tai nettikaupoissa farkku-, camo- ja pilottitakkeja, joihin on ommeltu nättejä ja makeita hihamerkkejä. En malttanut olla hankkimatta tätä pilottitakkia, lähinnä sen selässä olevan Dreamer (uneksija) merkin takia. Kyllä…olen uneksija…paikattu uneksija.

When I look back at my life, I’ve become a pro at patching myself up in a blink of an eye and keep on going,  fighting for better tomorrow and my dreams at all costs. I have always believed that for as long as I’m moving, I’m alive. Once you stop moving, once you stop patching yourself up and loose the track of your dreams… You aren’t really doing anything else but barely existing.

Kun katson taaksepäin omaa elämääni. Minusta on tullut ammattilainen siinä, että paikkaan itseni silmänräpäyksessä. Ja jatkan matkaani. Taistellen paremman huomisen ja unelmieni puolesta, hinnalla millä hyvänsä. Olen aina uskonut että niin kauan kun olen liikkeessä, olen elossa. Mutta silloin kun liike loppuu, ja lopetat itsesi paikkaamisen ja kadotat unelmasi… Et juurikaan enää tee muuta kuin olet hädin tuskin olemassa.

Existing is something I stray away from… No matter how many times or how hard life mistreated me, I have always found a way how to put a patch on those shredded threads and keep on going, believing that there’s something much better and bigger awaiting around the corner. Guess what? So many times I have made people think that I must be crazy to never give up, to always for-see and believe in what was coming, even if it wasn’t clear or happening anytime soon. My patched up life gave me so much clarity… I have accepted that pain was, is and will be part of life. I have accepted that disappointments, misunderstandings and such will come and go, but it’s up to me how I’m going to face them and how I’ll patch myself up after the battle.

Ja se on sellainen asia jota pyrin välttämään. Aivan sama että kuinka monta kertaa elämä on kohdellut minua kaltoin. Olen aina löytänyt tavan paikkaamaan silputut säikeet. Ja jatkanut matkaani. Uskoen että kulman takana on jotakin parempaa ja isompaa tulossa. Ja arvatkaa mitä? Olen niin useasti saanut ihmiset ajattelemaan että olen vähän hullu. Sillä en koskaan antanut periksi. Vaan osasin aina ennustaa että mitä tuleman piti. Vaikka se ei aina ollut niin selkeää tai se ei tapahtunut ihan heti. Minun paikattu elämä on antanut minulle niin paljon selvyyttä… Olen hyväksynyt sen että tuska oli, on edelleen ja tulee olemaan osa elämää. Olen hyväksynyt sen että pettymykset, väärinkäsitykset tai vastaavat asiat tulevat ja menevät. Mutta se on minusta itsestäni kiinni. Että kuinka ne kohtaan ja kuinka paikkaan itseni taistelun jälkeen.

I believe that at some point in my life, I was so exhausted and beaten down from everything that’s happened to me ( I had to grow up waaaay much faster than anybody my age ) that I couldn’t justify the reason why I would keep on patching my wounds since they were going to bleed anyway again and again… and again.

Uskon että olin yhdessä vaiheessa elämääni niin poikki ja maahan lyöty (jouduin kasvamaan aikuiseksi paljon muita ikäisiäni aikaisemmin) etten osannut perustella itselleni että miksi aina paikkaan kaikki haavani. Vaikka ne tulevat kuitenkin vielä vuotamaan yhä uudestaan ja uudestaan.

But guess what? Life ain’t easy! Life is a battlefield, but life is also SO beautiful, so kind, so happy, so lovely! Life, your dreams and your future are SO worth fighting for. You never know whom you’re inspiring and how much you’re helping out while you’re on your journey… So keep on going, for yourself and for all the other souls which will pass through your life and who’s lives you’ll touch significantly.

Mutta arvaa mitä? Elämä ei ole helppoa. Elämä on taistelukenttä. Mutta samalla elämä on myös niin kaunis, niin miellyttävä, niin iloinen ja niin suloinen. Elämä, sinun unelmat ja sinun tulevaisuus ovat kaikki puolesta taistelemisen arvoisia asioita. Et koskaan tiedä että ketä sinä tulet inspiroimaan tai ketä sinä tulet auttamaan sinun matkallasi… Joten jatka vain etenemistä. Itsesi takia ja niiden kaikkien sielujen takia, jota tulet kohtaamaan sinun matkallasi. Ja joiden elämiä sinä tulet merkittävästi koskettamaan.

We all need a hero, be it a patched up one, it doesn’t matter, for as long as we are an inspiration and support to each other, wounds won’t bleed as often and we’ll be carried on the wings of our dreams to experience the beauty of life in it’s full bliss.

Me kaikki tarvitsemme sankarin. Oli se sitten paikattu sankari tai ei, niin sillä ei ole niin merkitystä. Sillä niin kauan kun olemme inspiraation lähde ja turva toisille ihmisille. Haavat eivät vuoda läheskään niin paljon. Ja meidän unelmiemme siivet kannattavat meidät kokemaan elämän kauneuden, silloin kun se juuri on puhjennut kukkaan.

patches4

patches8

patches1

patches2

patches3

patches5

Similar jacket HERE , similar bag HERE , similar shoes HERE and similar jeans HERE .

You Might Also Like

37 Comments

 • Reply Camila July 18, 2016 at 8:23 AM

  This jacket is just amazing, I love all of the patches that it has!

  My Vogue Style | https://www.myvoguestyle.com

 • Reply Amber Shannon July 18, 2016 at 8:29 AM

  Really great jacket, I love it!!… awesome perspective on life :o)


  Amber
  All the Cute

 • Reply Jo July 18, 2016 at 8:38 AM

  Wow! Natali. Another wonderful blog. Long ago, I read somewhere that if Life was easy it would be pointless.
  Yes. I agree. We have to keep on the move. And even though our patches may weigh us down, we must not give in. Fight through and find the beautiful things in this Life. Find the beautiful people, and have them in our lives. I never go anywhere without a couple of patches (plasters), in case I get hurt again. But I love this Life: even the bad parts.
  Jo x

 • Reply Tamara July 18, 2016 at 8:57 AM

  I’m not a big fan of bomber jackets but this one is perfect! Love all the patches!

  XoXo,

  Tamara – LoveofMode.com

 • Reply Jo July 18, 2016 at 11:03 AM

  Reading your post for the second time this morning; along with my second cup of coffee, there is something about the photos of you that I can’t quite put my finger on. You look more content and happy theses days. Like a weight has been lifted off your shoulders, and it is lovely to see. And as for that bag. Oh, my! I love the design.
  Jo x

 • Reply Amy Arnold July 18, 2016 at 3:04 PM

  Okay this is too good! A bomber jacket and patches?! So on trend, and I love the olive color.

  Amy Ann
  Straight A Style

 • Reply Shannon July 18, 2016 at 6:11 PM

  I’ve been loving the patch trend and this jacket is fabulous! How fun is that bag too?!

  <3 Shannon
  Upbeat Soles

 • Reply alya July 18, 2016 at 6:14 PM

  Gorgeous! Super into patchwork atm, too! xx

  moorizZLA

 • Reply molly July 18, 2016 at 6:59 PM

  Love the patches! So so cute 🙂

  Xx
  Molly
  http://www.trendychickadee.com

 • Reply Sarah July 18, 2016 at 7:29 PM

  Hello,

  Amazing ! 😀

  Sarah, https://www.sarahmodeee.com/

 • Reply Fabrizia July 18, 2016 at 9:48 PM

  In love with your bomber!!!
  Fabrizia – Cosa Mi Metto???

 • Reply Jessica July 18, 2016 at 9:54 PM

  This bomber is perfect x

  Jessica — WS Community

 • Reply Ivana July 18, 2016 at 10:15 PM

  Lijepo si to napisala… meni su i pravi junaci oni koji, iako zakrpani tisuće puta, opet se ne boje zakoračiti u život te se zauzeti za sebe i one slabije od sebe… Stoga, u mojim očima to svakako jesi! 🙂
  Kombinacija je divna, bomberice su mi krasne iako sama nisam ubola svoju ove sezone ali ova Zarina mi je stvarno divna. Jako si mi lijepa na fotkicama, baš mi zračiš nekom pozitivom i to mi je uvijek drago vidjeti! :***

 • Reply Cielo July 18, 2016 at 11:38 PM

  Such a cute Patched jacket! So hip! =)

  – Cielo
  Mermaid in Heels

 • Reply Toks July 18, 2016 at 11:58 PM

  Such great thoughts and all soooo true. But I believe that everything happens for a reason and there’s always something good waiting around the corner. Marvellous look. Totally in love with the jacket, especially the dream patch. xoxoxo

  https://www.toksblog.com

 • Reply Beatrice July 19, 2016 at 2:34 AM

  I loved this post my dear, keep up the good work!!!!

  https://www.goyardbageshops.com

 • Reply Sophie July 19, 2016 at 1:39 PM

  That bomber is so cool <3

  xoxo, Lastestbag – Best Bags For Women 2016

 • Reply Paula Corzo July 19, 2016 at 5:04 PM

  Your bag is amazing!! I want one!!!
  https://paurzo.blogspot.com.es

 • Reply Frey784 July 19, 2016 at 5:47 PM

  So stylish! Xxx

 • Reply Mira July 19, 2016 at 7:21 PM

  Looks great!

  http://www.hotdecades.com

 • Reply Vera July 19, 2016 at 10:52 PM

  I love your jacket.

  Blonde in Cashmere

 • Reply Kelly July 20, 2016 at 3:32 AM

  I love your sunglasses, so cool!

  xx Kelly
  Sparkles and Shoes

 • Reply Swantje July 20, 2016 at 10:41 AM

  Lovely jacket <3

  Love,
  Swantje from https://www.swanted.de/

 • Reply Simona July 20, 2016 at 11:07 AM

  Yaaay you look so gorgeous dear! That bomber jacket is just too cute! 🙂
  http://www.simimaus.blogspot.com

 • Reply tiffany July 20, 2016 at 6:51 PM

  Love the sunnies!
  https://www.flauntandcenter.com

 • Reply salome July 20, 2016 at 7:03 PM

  You look so cool dear, Love this look
  also check out my blog

  https://thefashionsateen.wordpress.com/

 • Reply PutAllOnMe July 20, 2016 at 7:05 PM

  Obsessed with this jacket! So trendy, so perfect <3
  xx
  https://putitallonme.com/

 • Reply Ania July 20, 2016 at 9:19 PM

  Wow! you look so cool <33 love your style 🙂
  https://anna-and-klaudia.blogspot.com/
  Like me on FACEBOOK
  Instagram

 • Reply Taylor July 20, 2016 at 9:40 PM

  Such a cool bomber!
  xo.
  http://www.itswhatsin.com

 • Reply Sabrina July 20, 2016 at 10:24 PM

  love patches:) great look:)

  Patchwork à Porter

 • Reply Devon July 21, 2016 at 3:38 AM

  It’s amazing how a fun jacket can just spruce up a whole outfit!!

  http://www.fashionably.us

 • Reply Consulente immagine consulenza bellezza stile AICI Elisa Negro Milano Varese July 21, 2016 at 2:16 PM

  Outstanding outfit!
  I really love your style and your blog.
  I find it very inspirational.
  Consulenza d’immagine Milano AICI Varese stile bellezza moda
  Cheers

 • Reply Holly July 21, 2016 at 5:56 PM

  I am ALL about the patch trend this season! So cute and so fun! I have also been loving the bomber jackets lately… It is so hot not but I can’t wait to rock them all through the fall season!

 • Reply Face to Curls July 21, 2016 at 9:58 PM

  Such a cool jacket!

  Ann-Marie | https://facetocurls.com

 • Reply Shaine Ivory July 22, 2016 at 9:01 AM

  I so love your bag!

  Shaine
  https://itsshaineivory.wordpress.com

 • Reply Flora Swann July 24, 2016 at 6:34 AM

  Beautiful post, I love how you created a metaphor for the patched up jacket. It’s so true though, life is hard but we have to keep going forward and trust that something bigger is awaiting us. To me, we all have a mission to accomplish while we’re here and we shouldn’t stop until we have accomplished it.
  Nice jacket btw 🙂

  http://www.floraswann.com

 • Reply Kimberly July 24, 2016 at 8:47 PM

  love this jacket <3

  https://peachmeup.com/

 • Leave a Reply